Скандал у прямому етері: Добкін та Ар'єв «погризлися» на камеру (відео)

6 июня 2021 г. в 23:44

Нардеп від «ЄС» Ар’єв заявив, що вже давно не бачив стільки брехні, як почув під час свіжого діалогу

Нардеп Володимир Ар’єв та екснардеп Михайло Добкін влаштували сварку під час , яка фінішувала тим, що Ар’єв заявив про печерне хамство та пішов зі студії.

Після виступу Добкіна в ефірі одного з українських телеканалів нардеп від «ЄС» Ар’єв заявив, що вже давно не бачив стільки брехні, як щойно почув.

«Бачу скільки років пройшло, а «лицо до сих пор скучное». Я хочу сказати, що стільки брехні, як я зараз почув, я давно не бачив. Ви ходили в футболках «Беркут». Ви ходили по антимайданах, ви привели в Україну російську армію», – наголосив Ар’єв.

Він додав, що Добкін не має права говорити щось тим, «хто захистив Україну спочатку голими руками, дипломатією, а потім відновивши армію».

За словами Ар’єва, Добкін у цей же час лише поширював фейки та заважав. У відповідь Добкін заявив, що не збирається «давати оцінку от цьому словесному поносу, який з рота Ар’єва вискочив».

Нардеп від «ЄС» відреагував. Він заговорив про «печерне хамство російське» з боку Добкіна.

«Поки ця субстанція щось говорила, я мовчав. Тому я теж хочу, щоб воно мовчало, поки я говорю», – зауважив Добкін.

Это интересно: Водная блокада Крыма под угрозой: дамба разрушается

«Хам, чистий хам», – відповів Ар’єв. Добкін наголосив, що «чистий, адже миюся».

Додамо, що олігарх Сергій Курченко і екснардеп Михайло Добкін, який його підтримує, в очах футбольної громадськості Харкова є вбивцями великого футболу в місті.

/newsyou.info

EXMO affiliate program