Скандал з прихованими відеокамерами: було. І не один раз

28 ноября 2019 г. в 00:00

Скандал з прихованими відеокамерами: було. І не один раз

Одна із пацієнток побачила в мережі ролик «порнографічного характеру» зі своєю участю. І звернулась до кіберполіції.

Одеський сайт Думская net повідомив про те, що лікар, який робить УЗД пацієнткам гінекологічного відділення Одеського обласного онкологічного диспансеру (сам він орендує кабінет в закладі, але від цього не легше), знімав їх на приховану камеру, а потім публікував відео в Інтернеті.

В рішенні суду про вилучення і арешт майна цього лікаря і у клопотанні слідчого йдеться про те, що в кабінеті, де проходили ультразвукові обстеження, відбувалась зйомка прихованою камерою. А на одному із порносайтів кіберполіція виявила цілий архів відеозаписів із цього кабінету - лікар активно знімав пацієнток з початку 2018 року і до квітня 2019 року.

18 листопада пройшли обшуки у лікаря вдома і в орендованому кабінеті. Відкрито кримінальне провадження.

На жаль, подібне, принаймі в Одесі, вже було. І не один раз. І це лише з того, що виявили.

В травні 2012 року було затримано власника одеського нічного клубу, який встановив понад 20 відеокамер під столами свого закладу і в туалеті.

В жовтні 2013 року одеські медіа повідомили про скандал з прихованими відеокамерами в одному із соляріїв, який відвідували дружини відомих чоловіків – бізнесменів, політиків.

За півроку до цього правоохоронці виявили ще одну таку «студію засмаги» - там теж записували клієнток в роздягалках. І теж ролик з клієнткою, яка заходила до роздягалки і роздягалась перед дзеркалом, виявили друзі жінки на порносайті. Вона звернулась до поліції. Але власник того закладу встиг втекти з країни.

Один із одеських журналістів стверджував, що половина примірочних в країні, а також роздягалки, солярії, салони краси, туалети в ресторанах і кафе обладнані прихованими відеокамерами. Іноді про них не знають навіть власники, камери можуть встановлювати звичайні рядові співробітники. Тим паче,що купити камеру, амасковану під предмет побуту, легше легшого.

Частина камер працює в режимі он-лайн, частина просто записує. Відеоролики із туалетів і, як сьогодні дізнались, із кабінетів УЗД, досить затребувані на відповідних сайтах. І мова йде точно не про копійчані заробітки - скоріше, навпаки.

Така от сумна тема. До всіх параной людей з тендітною психікою, долучиться ще одна

EXMO affiliate program