Слідом за "Олесею": у Новій Каховці детонує ще один об‘єкт зрадника Сєрова (відео)

3 сентября 2022 г. в 00:37

У Новій Каховці на Херсонщині сьогодні знову гучно: повідомляють про прильоти по скупченню техніки окупантів у промзоні, зокрема на заводі зрадника Сєрова

У тимчасово окупованій Новій Каховці горить і детонує російська техніка на заводі місцевого бізнесмена-колаборанта Валерія Сєрова, чия будівельна фірма "Олеся" допомагала загарбникам лагодити пошкоджене дорожнє полотно греблі Каховської ГЕС.

Про вибухи у промзоні Нової Каховки, зафіксовані вдень у п'ятницю 2 вересня, інформують місцеві телеграм-канали. Також оприлюднено відео, на якому можна почути гучні звуки детонації.

Також повідомляється, що "бавовну" сьогодні чули мешканці ще декількох населених пунктів на території окупованої Херсонщини – зокрема, Дар'ївки (де попередньо є влучання по переправі через Інгулець поблизу Дар'ївського мосту), Тавричанки та Асканії Нової.

За попередньою інсайдерською інформацією з передової, "приліт" у Новій Каховці прийшовся по території заводу місцевого зрадника Валерія Сєрова. Внаслідок прицільного удару згоріла вся розміщена там техніка, точна кількість якої наразі уточнюється.

Імовірно, мається на увазі колишня будівля ВАТ "Новокаховський завод залізобетонних конструкцій", діяльність якого наразі юридично припинено і директором якого тривалий час працював Сєров. Він також є бенефіціаром ОК "ЖБК "Мрія НК", ТОВ "Система-Майстер", ТОВ "Олеся" та ТОВ ТСК "Нова Каховка".

За повідомленнями місцевих джерел, бізнесмен з початку вторгнення пішов на добровільну співпрацю з російськими окупантами, надавши їм приміщення і території своїх підприємств під базування й розміщення складів БК та техніки. Крім того, будівельна компанія "Олеся" декілька разів ремонтувала дорожнє полотно мосту біля Каховської ГЕС на замовлення місцевих гауляйтерів і росіян.

stopcor.org

EXMO affiliate program