Сльози агресора: На Донбасі розвідники ЗСУ встановили прапор України на бліндаж окупантів (Відео)

7 марта 2021 г. в 14:00

У мережі з'явилося відео, на якому житель окупованої Горлівки розповідає про втрати терористів, які вони понесли в ході розвідки боєм, при спробі відбити свого "товариша", взятого в полон бійцями ЗСУ. За його словами, всю ніч окупанти провели "в ружье", а на ранок виявили, що в них на бліндажі майорить український прапор.

Опубліковано відео з розповіддю жителя Горлівки, що підтримує терористів "ДНР", про вилазку розвідників ЗСУ, які встановили на бліндажі російських бойовиків національний прапор України. Про це на своїй Facebook-сторінці написав голова військово-цивільної адміністрації Зайцева Володимир Вевелкін.

На відео житель окупованої Горлівки розповідає про втрати терористів, які вони понесли в ході розвідки боєм, при спробі відбити свого "товариша", взятого в полон бійцями ВСУ. За його словами, всю ніч окупанти провели "в рушницю", а на ранок виявили, що у них на бліндажі майорить український прапор.

"Стояли на бліндажі, всі в рушницю, наступ. Відкриваємо вранці очі, сонце піднімається - і український прапор. У них на бліндажі прив'язали прапор України, уявіть", - розповів він.

aspi.com.ua

EXMO affiliate program