"Слуга народу" Дубінський кинув Кличку "велосипедний" виклик: відео

11 июля 2020 г. в 19:20

Нардеп здійснив заїзд з Позняків до вулиці Пушкінська, де розташована столична мерія, аби протестувати якість доріг.

Нардеп від "Слуги народу" і один із можливих кандидатів на посаду мера Києва від президентської партії Олександр Дубінський викликав нинішнього мера Віталія Кличка "на бій", а саме - проїхатися на велосипеді київськими дорогами. Про це Дубінський повідомив у своєму блозі на Youtube-каналі.

Сам нардеп здійснив заїзд із Позняків до вулиці Пушкінська, де розташована столична мерія, щоб протестувати якість доріг і наочно показати відсутність велодоріжок. Він проїхав через Південний міст, Дружби народів, Либідська й доїхав до метро "Льва Толстого".

На поїздку у Дубінського пішла рівно одна година. Водночас місцями така поїздка була пов'язана із серйозними труднощами, а місцями була просто небезпечною для життя. На значному відрізку шляху велодоріжки були відсутні в принципі. "15 кілометрів, рівно одну година з одним пітстопом і маса "задоволення" від фейкового веломіста... Віталію Володимировичу Кличку, проїдьте такий самий маршрут, покажіть велозручності міста для киян. А потім подумайте, йти вам у мери знову чи не йти. Щоб не ганьбитися", – заявив Дубінський у кінці маршруту.

Увага!!! Відео містить ненормативну лексику!!!

tsn.ua

EXMO affiliate program