Смертельна ДТП із чиновником МВС: з'явилися деталі про винуватця і нові фото

14 ноября 2017 г. в 23:02

Винуватцем смертельної ДТП у Києві на Стеценка/Туполєва є заступник начальника сервісного центру МВС Володимир Найда.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив волонтер Роман Синіцин, зазначивши, що Найда був у стані алкогольного сп'яніння.

Винуватець аварії уже затриманий і пробуде під вартою до засідання суду.

Відомо, що Найда був за кермом Mazda 6, замість якого в його декларації записана дорожча модель цього авто - X7.

"Володимир Володимирович був заступником начальника МРЕВ-3 при злочинній владі Януковича і Захарченка і дивним чином (ніколи такого не було, і тут знову) пройшов атестацію і зараз у системі МВС і працює в оновленому і реформованому Сервісному центрі", - розповів Синіцин.

"Все б нічого, але Володимир Володимирович пару годин тому на Стеценка, бухий, розвертався через подвійну суцільну і зіткнувся із автомобілем Mitsubishi. У наслідок зіткнення пасажир Mitsubishi загинув, водій травмований", - повідомив волонтер.

У свою чергу стало відомо про ще одного постраждалого в ДТП. Ним став водій Nissan Айдер Халілов, який особисто повідомив про це на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні потрапив у ДТП на вул. Стеценка в Києві. П'яний водій на Mazda виїхав на зустрічну і зіткнувся у лоб з Mitsubishi. Mitsubishi відкинуло на мене", - написав він.

"Отже, в результаті зіткнення Mazda із Mitsubishi загинув пасажир Mitsubishi, водій поранений. За кермом Mazda виявився начальник МРЕВ Найда Володимир Володимирович. Приїхала купа людей, щоб його відмазати", - додав Халілов.

Також резонансну ДТП прокоментував і начальник Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ Владислав Криклій.

"Сталася жахлива ДТП на перетині вулиць Стеценка та Туполєва за участю працівника сервісного центру 8043 у Києві - Володимира Найди, який вилетів на своєму авто на зустрічну смугу. В результаті загинув пасажир Mitsubishi Spacestar. Зараз проводять медобстеження Найди. Гарантую, що він понесе повну відповідальність за скоєний злочин", - написав Криклій на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомлялося, 12 листопада в Києві сталася жахлива ДТП із великою кількістю постраждалих.

Обозреватель

EXMO affiliate program