Смертельна ДТП під Києвом: на ліквідацію наслідків знадобилося понад дев'ять годин (Відео)

12 сентября 2020 г. в 07:40

Четверо людей загинули просто на місці, ще 16 розвезли по лікарнях.

Для того, аби повністю ліквідувати наслідки Моторошна ДТП під Києвом: люди поверталися з аеропорту Моторошна ДТП під Києвом: люди поверталися з аеропортумоторошної аварії на трасі М-03 "Київ — Харків" у Бориспільському районі, знадобилося понад 9 годин часу та довелося перекрити дві смуги руху.

Аварія сталася близько 03:00 під Борисполем. Найімовірніша причина аварії — вантажівка вискочила на зустрічну смугу і зіткнулася з легковиком та маршруткою.

Перед зіткненням фура зачепила ще один мікроавтобус, його водії отримали легкі ушкодження і першими прибігли рятувати постраждалих.

Це була маршрутка "Київ-Кременчук". Речі пасажирів складали уздовж дороги. Там було багато дитячих і добре помітно, що вони закривавлені. На більшості валіз — штампи з аеропорту. Найімовірніше, багато пасажирів поверталися з відпочинку.

У маршрутки передню частину повністю розірвало. Наскільки різко повернуло фуру, добре видно з відбійника, його викрутило та погнуло.

Четверо людей загинули просто на місці, ще 16 розвезли по лікарнях. Чотирьох відвезли у Бровари, ще 12 постраждалих — до Бориспільської лікарні. Один із пацієнтів помер.

До лікарні викликали додатково медиків. Одна з постраждалих — без тями та без документів. Вік пацієнтів від 3 років до 60. Їхні травми різного ступеня важкості, але троє перебувають у вкрай тяжкому стані.

"Закрита черепно-мозкова травма, травма грудної клітки, травми органів черевної порожнини, переломи", — повідомив директор Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Олександр Щур.

tsn

EXMO affiliate program