Смертельна ДТП під Києвом: з’явилися нові фото з місця і дані щодо долі депутата

9 мая 2019 г. в 01:15

З вини п'яного депутата загинули дві людини

Депутату Яготинської міської ради, який у понеділок, 6 травня, скоїв смертельну аварію, оголошено про підозру.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, про це повідомив на власній сторінці у Facebook прокурор Київської області Максим Киричук.

“32- річний депутат органу місцевого самоврядування 6 травня поточного року близько 19.00 год., перебуваючи п’яним за кермом автомобіля за межами м. Яготин здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з мотоциклом. Від отриманого удару водій мотоцикла та його пасажир загинули на місці події”, – написав Киричук.

За словами прокурора, депутату повідомлено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб).

Досудове розслідування триває.

За вказаний злочин винуватцю ДТП загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки.

Нагадаємо, 6 травня сталася масштабна смертельна аварія на Прикарпатті — в селі Красник Верховинського району вантажний автомобіль «ГАЗ-66», що перевозив туристів, звалився в річку Чорний Черемош з висоти близько 40 метрів. У ДТП загинули троє туристів. Як стало відомо, водій був п’яний, а його стара вантажівка не була переобладнана для перевезення пасажирів.

narodna-pravda.ua

EXMO affiliate program