Смертельна ДТП з маршруткою під Херсоном: постраждало четверо дітей, дві людини загинули (ВІДЕО)

10 ноября 2020 г. в 20:50

На Херсонщині у результаті смертельної ДТП постраждало четверо дітей: два хлопчики 8 та 16 років та дві 15-річні дівчини.

У трьох дітей черепно-мозкові травми (у двох – відкриті, в однієї дитини – закрита), їх стан – задовільний. Четверту постраждалу у ДТП дитину обстежили амбулаторно, уражень не виявлено.Госпіталізовано було 7 постраждалих. Троє з них перебувають у Херсонській обласній клінічній лікарні. Зокрема, у 33-річного чоловіка ушкодження легкі, а от у потерпілих 60-ти та 67-ми років діагностовано складні переломи. Тож лікуватися їм доведеться довго. Ще четверо госпіталізованих – неповнолітні, їх доправили до Херсонської дитячої обласної лікарні. У потерпілих (хлопчик 8 років, підліток 16 років та дві 15-річні дівчини) виявлено черепно-мозкові травми.

Нагадаємо, до нещастя на дорозі причетна скандально-відома фірма перевізник ТОВ «Іксора».

Уникнути страшної трагедії можна було б, якби перевізник «Іксора» випускав на рейси справні машини, та цього не відбулось.

51-річному водієві, який був за кермом автобуса «Еталон», вже оголошено про підозру. Незабаром йому мають обрати запобіжних захід. За інформацією ГУНП, слідчий клопотатиме перед судом про взяття підозрюваного під варту. За вчинення ДТП зі смертельними наслідками чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі. Як відомо, в автотрощі з перекиданням автобуса загинули дві пасажирки, 42 та 54 років.

24ks.news

EXMO affiliate program