Смертельна ДТП за участю мажора: у скандальній справі з’явилися подробиці (Відео)

7 мая 2018 г. в 03:33

кандального винуватця смертельної ДТП у Миколаєві Олексія Казимірова врешті-решт заарештували. Таке рішення суддя ухвалила після 4-денного слухання справи з обрання запобіжного заходу.

Казиміров за кермом Mercedes на пішохідному переході збив жінку і втік із місця пригоди. Його засудили на шість років, але за ґратами він пробув лише кілька місяців через нібито пухлину мозку, довідку про яку надали медики. Після того чоловіка звільнили з тюрми і він провадив досить розгульне життя, про що регулярно звітував у соцмережах. Водночас присуджену матеріальну шкоду рідним загиблої в 250 тисяч гривень водій-убивця так і не виплатив.

Новим рішенням суду від 5 травня Казимірова взяли під варту на два місяці. Почувши рішення, Казиміров нібито втратив свідомість, і конвой фактично виніс його із зали суду. Водночас присутні активісти “Національного корпусу” зустріли вердикт оплесками, а арештанта провели вигуками: “Пам’ятай, чужинець: тут господар – українець”.

Водночас матір загиблої жінки Олена Смирнова не поспішає тішитися правосуддям і готується до тривалого процесу. “У них є п’ять днів на апеляцію, котрою вони, зрозуміло, скористаються. А в апеляції буде чергова довідка, як йому тяжко і погано зі здоров’ям”, – прогнозує вона.

Як відомо, за невиплату компенсації підозрюваному загрожує навіть більший термін, ніж за той, що збив жінку – вісім років за гратами.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program