Смертельний вибух на окупованому Донбасі: стали відомі подробиці резонансного вбивства (Відео)

22 ноября 2019 г. в 11:56

На окупованій «ДНР» території сталося вбивство, яке засвідчує переділ сфер впливу в терористичній «ДНР» і кримінальний переділ власності. Бойовики спершу приховували інформацію, та через резонанс і поширення фактів у соцмережах змушені були визнати факт резонансного навмисного вбивства.

Про підрив автомобіля разом з його власником в окупованому «ДНР» Торезі вранці 19 листопада того ж дня у мережі повідомили очевидці, виклавши відео. Мешканці багатоквартирного житлового будинку біля будівлі суду зняли на відео, як в їх дворі палала повністю охоплена вонем легкова машина.

За повідомленням очевидців, машина вибухнула і загорілась, коли її власник сів за кермо і почав заводити автомобіль. Власником авто, який загинув у полум’ї після вибуху, був, за твердженням сусідів, власник фірми з виробництва тютюнових виробів у так званій «ДНР» Ігор Шалигін.

Очевидці відразу ж почали говорити, що вибух авто — був навмисним вбивством.Окупаційна влада «ДНР» намагалась факт спеціального підриву автомобіля з власником замовчати — в так званому «МЧС ДНР» підтвердили загибель 36-річного водія, та про вибух промовчали, заявивши, що сталось лише «загорання легкового автомобіля».

У мережі таке повідомлення окупаційної влади «ДНР» сприйняли як бажання бойовиків приховати серію навмисних убивств: за кілька днів до підриву в Торезі автомобіля Ігоря Шалигіна в окупованому «ДНР» Донецьку застрелили партнера Шалигіна по тютюновому бізнесу.

Після таких повідомлень у мережі ввечері 21 листопада так зване «МВД ДНР» заявило, що за фактом вибуху автомобіля «Хонда» і загибелі водія бойовики порушили кримінальну справу і шукають свідків.

Чи знайдуть бойовики винуватців цієї серії замовних убивств і чи шукатимуть їх в принципі — невідомо. Очевидно одне: з приходом на окупований Донбас «руского міра» кількість важких кримінальних злочинів зросла тут в багато разів. Підрив — один із найчастіших способів, яким на окупованому Донбасі «прибирають» неугодних — від бізнесменів до так званих «глав ДНР».

http://7days-ua.com

EXMO affiliate program