Снайпери ГУР МО України прорідили лави "вагнерівців" під Бахмутом: від першої особи відео

28 марта 2023 г. в 20:00

Українські снайпери показали чергове знищення російських окупантів на фронті в Україні. В мережі опублікували кадри, на яких видно, як "друга армія світу" втрачає своїх загарбників у найгарячішій точці на фронті – незламному Бахмуті на Донеччини.

Вмілу ліквідацію ворога провели снайпери Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Відео опублікували в Telegram-каналі відомства у понеділок, 27 березня.

"Снайпери ГУР МО України ліквідовують ворогів під Бахмутом: очікують, виявляють та знищують російських окупантів", – йдеться у повідомленні.

На оприлюднених кадрах зафіксовано ліквідацію щонайменше шістьох російських окупантів, які намагалися сховатися від Сил оборони України біля житлового будинку.

Зазначимо, що оборона Бахмута українською армією триває, попри гучні заяви російських пропагандистів. Раніше в мережі показали відео, де видно, що вулиці героїчного міста, яке є епіцентром бойових дій в Україні і має важливе значення для подальшої оборони Донбасу та усієї держави, буквально усипані трупами російських окупантів.

За словами командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського нині триває найінтенсивніша фаза боїв за Бахмут, командування "прораховує всі можливі варіанти розвитку подій".

"Ворог зазнає значних втрат у людських ресурсах, озброєнні та військовій техніці, але продовжує вести наступальні дії. Наші захисники в найважчих умовах героїчно стримують ворожу навалу й не залишають ворогові шансів реалізувати свої задуми", – сказав Сирський.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program