Соратник Зеленського показав, як підпалили його “улюблений “Тесла S” і назвав мотив (Відео)

11 августа 2020 г. в 20:16

У ніч на 11 серпня в Дніпровському районі Києва підпалили електромобіль “Тесла S” АНдрія Богдана, який був главою Офісу президента Володимира Зеленського з 21 травня 2019 року до 11 лютого 2020 року.

Підпал свого автомобіля Андрій Богдан підтвердив у Фейсбук, виклавши відео, як саме сталося загорання, що його вже у рамках відкритого кримінального провадження розслідує поліція Києва.

“Сьогодні вночі невідома особа підпалила мій улюблений і задекларований автомобіль – Тесла S”, – написав Богдан.

Як видно на кадрах, до припаркованої “Тесли” посеред ночі підійшов чоловік із сумкою і біля правого заднього колеса електромобіля розвів вогонь. На підпал зловмисник витратив менше хвилини.

“Оскільки це лише черговий момент в ряду кримінальних справ проти мене і моїх друзів і чорнушних хвиль у ЗМІ, я розцінюю це як погрозу від влади. Крім того, прослідковується певний символізм – рівно пів року з того часу, як я щасливим звільнився з посади Керівника Офісу Президента. Я розумію, що замовник цього злочину має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах, проте, дорогенькі, кризові історії – моя робота. Перекладаю – це Ви зараз бахнули керасінчіку у кастрік)))”, – написав про свою версію мотиву злочину з підпалу авто адвокат Андрій Богдан.

Як повідомляла раніше сьогодні ІА “7 Днів-Україна”, ГУ Нацполіції у Києві проінформувало, що за фактом умисного знищення авто відкрило кримінальне провадження про підпал. У справі призначений ряд експертиз, підозрюваного розшукують. За повідомленням поліції, крім “Тесли” Богдана, від підпалу постраждали ще “Хонда” та “Мазда”, що були припарковані біля житлової багатоповерхівки на київській вулиці Юності поруч з електрокаром Богдана.

7days-ua.com

EXMO affiliate program