Спалили авто програми, яка показала порушення ПДР кортежем Зеленського (Відео, Фото)

17 августа 2020 г. в 21:12

У ніч на 17 серпня у Броварах під Києхвом підпалили машину програми “Схеми: корупція в деталях”. Останній випуск програми-розслідування був присвячений тому, як кортеж Зеленського, а також машини Єрмака, Суркіса та інших “сильних світу цього” без покарань порушуть правила доророжнього руху.

Про підпал машини програми, що її використовували для зйомок цього випуску, повідомив сьогодні на світанку журналіст програми “Схеми: корупція в деталях” Михайло Ткач у Фейсбук, виклавши фото згорілого авто.

“Авто, на якому ми протягом чотирьох років знімаємо матеріали, які ви всі бачили, спалили. Останній матеріал, над яким ми працювали з важливим членом знімальної групи водієм Борис Мазур на кіа черато – це «Королі доріг». Його вже подивились майже 700 тисяч глядачів на ютубі. Під час зйомок і в самому матеріалі я неодноразово наголошував, що за нашим авто і нами вели спостереження співробітники охорони президента УДО. Авто ночувало біля будинку де мешкає водій”, – написав журналіст Михайло Ткач.

Головний редактор програми “Схеми” Наталія Седлецька заявила у Фейсбук , що правоохоронці під час огляду місця події на передньому лівому колесі спаленої машини знайшли речовину, яка могла слугувати сумішшю для підпалу. Седлецька не виключає, що машину спалив хтось із фігурантів програми “Королі доріг“.

Зазначимо, що восени 2019 року заступник глави Адміністрації президента часів Януковича Андрій Портнов оприлюднив дані трьох машин програми “Схеми: корупція в деталях” і опублікував дані про водія “Схем”, зокрема, його домашню адресу. Тоді редакція програми розцінила це як тиск на себе.

7days-ua.com

EXMO affiliate program