Спецоперація із затримання луцького терориста: усі заручники у Луцьку звільнені (фото)

21 июля 2020 г. в 23:24

Терорист Максим Кривош, який захопив заручників у автобусі у Луцьку, здався правоохоронцям.

"Близько 21.25 було помітно, як із автобуса почали виходити люди. Згодом до автобуса під'їхав БТР із правоохоронцями", - пише УНН.

Наразі операція триває, чути постріли. Інформації про те, чи є поранені, немає. За словами радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, усі заручники у Луцьку звільнені.

На відео останньої фази спецоперації видно, як спочатку в автобус увійшов поліцейський. Одночасно стався вибух. Певно, аби відволікти увагу терориста, адже одразу стрімко під‘їхав БТР.

Луцького терориста Максима Кривоша затримали

Луцького терориста Максима Кривоша затримали

Тим часом президент Володимир Зеленський видалив відеозвернення з текстом: "Фильм "Земляне" 2005 года. Смотреть всем". Замість цього з’явилось повідомлення наступного змісту:

"Вітаю всіх, хто весь день боровся за звільнення людей у Луцьку й фактично – за їхні життя. Ми всі переживали й стежили за розвитком подій, напрацьовували плани та змінювали їх з огляду на ситуацію. Життя людини – найважливіша цінність. Ми не втратили нікого. Сьогодні рідні та близькі можуть обійняти всіх, хто простраждав день в автобусі під прицілом. Тероризму немає місця в жодній країні".

скріншот з відео

скріншот з відео

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program