Сподіваюся, ми повернемося: окупанти із сумними очима записали відео про відхід з Херсона (відео)

10 ноября 2022 г. в 21:50

У мережі показали відео, записане двома російськими окупантами в тимчасово захопленому Росією Херсоні. Військові із сумними очима замість того, щоб радіти, що живі, поскаржилися, що не хочуть перебиратися на інший берег регіону.

Кадри 9 листопада опублікували в Telegram-каналі OBOZREVATEL. Окупанти назвали втечу з Херсона внаслідок дій ЗСУ "історичною та важкою подією".

Вони також засвітили переправу з барж під Антонівським мостом, через які, ймовірно, переводитимуть особовий склад та техніку на правий берег Херсонської області.

Один із "плавців" визнав, що російська армія не має можливості підвозити до міста боєприпаси. За його словами, вони не змогли б утримати Херсон із тим постачанням, яке мають.

"Ну що ж. Історична подія, досить важка. Сьогодні встали рано-вранці, просто з корабля, як кажуть, на бал потрапили. Переправляємося на інший берег Дніпра. Вперше бачу Дніпро, Херсон. І мені тепер зрозуміло насправді, чому відбувається те, що відбувається. Обороняти місто з таким постачанням було б просто божевіллям", – сказав він.

Водночас російський загарбник розмріявся, що ще зможе повернутися до Херсона.

"Якщо є воля до перемоги та опору, нічого не втрачено. Сподіваюся, повернемося", – зазначив путінський військовий.

Другий окупант сказав, що йому "гірко і тяжко" тікати з незаконно захопленого українського міста, і теж сподівався, що "якось можна все відіграти назад".

"Все це важко, гірко. Тим більше, це тепер суб'єкт Російської Федерації. Їхали й бачили багато плакатів "Росія тут назавжди". Ну подивимося, що буде далі. Сподіваємося, що якось зможемо відіграти це назад", – майже зі сльозами сказав військовий РФ.

EXMO affiliate program