Справа Єфремова: біля будівлі суду проводили дивні ритуали та влаштували сеанс чорної магії (Відео)

9 сентября 2020 г. в 10:11

Під стіни суду приїхав, зокрема, шаман, який потім співав та лупив у свій бубон.

8 років колонії загального режиму, позбавлення водійських прав на три роки та компенсація родині загиблого — у Москві винесли вирок Михайлові Єфремову. Російського актора засудили за смертельну ДТП, яку він скоїв п’яним на початку літа. Прямо з зали суду Єфремова у кайданках повезли до СІЗО. А от під будівлею суду цілий день тривало якесь божевільне шоу – екстрасенси, шамани, екзорцисти проводили дивні ритуали, співали та навіть влаштували сеанс чорної магії.

Справжнє божевілля почалося під будівлею суду. На таксі до будівлі приїхав шаман, пояснити навіщо – не зміг. Однак поки тривав суд, він, підспівуючи, завзято лупив у свій бубон. Водночас люди, які представилися чорними магами, планували якийсь ритуал з фотографіями Єфремова та адвоката захисту, але їх перервала поліція.

Водночас на засіданні суду ані Єфремов, ані його адвокат не зробили жодних заяв. Сам актор за час слідства кілька разів змінював покази.

Смертельна ДТП у центрі Москви сталась на початку червня. Тоді джип Єфремова виїхав на зустрічну смугу і влетів у фургон, водій якого загинув. Експертиза виявила у крові актора сліди алкоголю та наркотиків.

За кілька днів після аварії Єфремов записав покаянний ролик, де визнавав свою провину і просив пробачення у родини загиблого. Та вже за пару тижнів кардинально змінив свідчення. Заявив, винним себе не визнає, бо був п’яний і нічого не пам’ятає. Перед фінальним засіданням знову змінив думку і вже не заперечував свою провину.

Обвинувачення просило 11 років. Захист наполягав на умовному покаранні або на колонії-поселенні. Суд присудив 8 років колонії загального режиму і компенсацію синові загиблого у розмірі 800 тисяч рублів (приблизно 270 тисяч гривень). Вирок Єфремов вислухав без очевидних емоцій. Прямо в судовій залі на нього одягнули кайданки. Одразу з суду Єфремова повезли у СІЗО. Раніше захист актора заявляв, що оскаржуватиме обвинувальний вирок.

tsn.ua

EXMO affiliate program