"Справа у кармі": "Слуга" зганьбився заявою про заборону абортів у Польщі (Відео)

30 октября 2020 г. в 10:10

Народний депутат України від фракції "Слуга народу" Юрій Камельчук підтримав рішення про заборону абортів у Польщі

Про це він сказав в ефірі телеканалу "НАШ", передає Depo.ua.

"На мій погляд, на моє переконання – це, як не крути, вбивство. Є винятки, які у світовій практиці, зокрема, говорять про те, що коли є чітко визначена загроза життю жінки, мами – тоді, часто під наглядом лікарів, це може бути здійснено. Але ці речі мають бути дуже чітко прописані", – зазначив Камельчук.

На запитання журналістів, про те, що робити у випадках, коли вагітність незапланована, жінка не готова стати мамою або була зґвалтована, нардеп відповів, що "справа у кармі".

"Я міг би зараз прочитати тут дуже довгу тривалу лекцію про карму, про життя, про енергію й так далі. Але якщо скоротити все це до одного, то моя позиція залишається такою: що у будь-якому випадку народження дитини – це є щось непорушне, що не може порівнюватись з навіть з самим початком, за якої причини це трапилося. До того, будь-яку причину можна пережити, але от навпаки потім — усвідомлення того, що у тебе могла бути дитина, а ти її своїми руками вбила — навряд чи", - сказав він.

Камельчук також вважає, що дозволити аборти – це те ж саме, що легалізувати проституцію.

"Для мене це те саме, що дозволити проституцію. Я виступаю проти цього, тому що жінка, яка роздає свою енергію за гроші, робить бідною себе, чоловіків навколо й усю країну", – зазначив нардеп.

Учасниця феміністичного руху, дівчина Брі, зазначила у відповідь Камельчуку, що заборона абортів не викорінить їх зовсім. Таке рішення тільки збільшить кількість нелегальних абортів, які будуть здійснювати в жахливих умовах.

depo.ua

EXMO affiliate program