Столітні українські ветерани закрили рота путіну і росіянам: "Хіба це армія? Це бандити" (Відео)

10 мая 2022 г. в 23:45

Ніхто з них й уявити не міг, що доживе до тих часів, коли замість гітлерівської Німеччини на Україну нападе путінська Росія

Українські ветерани Другої світової не з чуток знають, що таке справжній нацизм. Адже на той час вони воювали в одних окопах з росіянами проти спільного ворога.

Проте, ніхто з них й уявити не міг, що доживе до тих часів, коли замість гітлерівської Німеччини на Україну нападе путінська Росія. Українські ветерани, яким уже під сто і які прожили кожен своє життя, сходяться в одному - в Україні точно немає ні нацизму, ні нацистів.

"Ця війна і теперішня війна відрізняються. Ми тоді воювали проти фашизму. А зараз я не знаю проти кого вони воюють. Проти людей, проти дітей. Забирають білизну у жінок. Хіба це армія? Це якісь бандити. Дайте нам вільно жити і сіяти пшеницю", - говорить ветеранка Ольга Твердохлібова, яка переконана, що путін хворий і хотів чимось відзначитися.

Ольга Твердохлібова

Ветеран Іван Владимиров розповів, що народився у Смоленській області, але прожив усе життя в Україні. Він і його сім'я російськомовні, проте, як запевняє чоловік, ніколи вони не потерпали від дискримінації.

"Фашисти стільки лиха не наробили, скільки наробив путін зі своїми найманими військами. Зараз не та війна. Скільки він засобів втратить на цій війні. Скільки смертей наробить, яку розруху зробить, скільки матерів проллють сльози. Він цього не врахував. Став фашистом.", - говорить Микола Куриленко.

Микола Куриленко

"Там що біля нього нема більше працівників, щоб сказати: товариш путін, що ж ми робимо. Трупи валяються людські по дорогах. Навіщо? Не можна сказати цього путіну? Ніхто не хоче сказати. Путін керує і знищує народ.", - говорить Іван Бондар.

Іван Бондар

znaj.ua

EXMO affiliate program