Стрілянина на подвір`ї школи у Рівному: чоловік вирішив налякати дітей, які бавилися петардами (ВІДЕО)

3 июня 2021 г. в 09:30

П'ятирічна Настя й досі із сльозами на очах пригадує той день, коли вони з братиком та ще двома його друзями гралися на подвір`ї школи.

Заспокоївшись у тата на руках, розповідає, як усе починалося.

А потому до них вийшли сусіди, аби втихомирити малечу, адже ті гучно себе поводили.

Розповідь не на жарт наляканої Насті доповнює її братик. Через те, що Сашку уже виповнилося 10 років злякався він менше ніж сестричка.

То ж діти злякалися так, що упродовж кількох днів боялися виходити за поріг власного дому. А розлютився сусід, розповідає батько дітей, буцім то через те, що ті під його вікнами підривали петарди. І відбувалося це упродовж 2 днів поспіль.

Тож, чим саме розлючений сусід вирішив налякати малечу, батьку дітей доводиться лише здогадуватись.

Щоб це вияснити Сергій одразу ж навідався до свого сусіда. Але той говорити не захотів. Ба більше викликав правоохоронців. А нам розповів, що вирішив прогнати дітей з подвір`я школи, аби ті не покалічили себе.

Додає, те, що розповідає п`ятирічна Настя, неправда. Адже налякав дітей злегка підвищивши на них голос.

Проте заяву до поліції на дітей чоловік таки написав. Аби правоохоронці з`ясували чи мали право ті гратися піротехнікою без нагляду дорослих. А батько малюків у свою чергу написав заяву на сусіда, який з його слів, стріляв у дітей.

Разом з тим батько п`ятирічної Насті та десятирічного Сашка наголошує, часнобахи, якими гралися його діти, абсолютно безпечні. І покалічити дітей вони ніяк не могли. Це нам підтверджує і керівник одного з магазинів піротехніки у Рівному.

Навідмінну від петард, де і звук набагато гучніший.

І необхідно дотримуватись відповідної техніки безпеки.

Втім, чи притягнуть до адміністративної відповідальності батьків малюків, які бавилися на подвірї школи петардами. Та чи понесе якусь відповідальність сусід, який ніби то стріляв у них, має встановити слідство.

rivne1.tv

EXMO affiliate program