Стрілянина у центрі Києва: пораненим виявився чоловік, якого розшукують за умисне вбивство (відео)

2 июня 2021 г. в 15:10

Посеред дня на столичному Печерську розігрався справжній бойовик зі стріляниною. До бізнесмена, який орендує тут офіс, прийшов колишній компаньйон.

Не ховаючи обличь, колишній компаньйон з охоронцем гамселили бізнес-партнера на тротуарі просто під його офісом, аж поки той не дістав пістолет. Він відкрив вогонь, поціливши в напарника. Пораненого пострілом чоловіка затягли у Mercedes, нападники втекли. Коли приїхала швидка - допомога знадобилась лише побитому бізнесмену. У 49-річного Генадія розбита губа, гематоми по всьому тілу та перелам.

Син потерпілого бізнесмена розповідає, що колишній компаньйон завдав шкоди фірмі, тому батько розірвав із ним бізнес-стосунки. Ймовірне, на ґрунті образи той і прийшов. Дмитро переконаний: саме зброя допомогла його батьку врятувати життя.

Генадій займається вантажними перевезеннями. Приблизно пів року тому познайомився з Юрієм - він займається логістикою. Переконував у гарних зв’язках, обіцяв допомогти розвинути бізнес і запропонував стати партнерами. Натомість, розповідає Дмитро, почав красти.

Поліція затримала нападників на Подолі. Як виявилось, 37-річний постраждалий Євген Прокоф’єв перебуває у розшуку за умисне вбивство.

Гучні розбірки поліцейські розслідують як хуліганство.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program