Суд покарав агента ФСБ, який збирав дані про українські ракетні комплекси

21 июля 2021 г. в 23:44

Агента російської ФСБ, який збирав дані про українські розробки у ракетобудуванні, засуджено до 8 років позбавлення волі. Таке рішення виніс Лисичанський міський суд Луганської області, повідомляє пресцентр СБУ.

Нагадаємо, що у травні 2020 року контррозвідники СБУ припинили розвідувальну діяльність мешканця Луганщини, завербованого ФСБ РФ.

Встановлено, що діючи за завданням спецслужб РФ зловмисник встановив контакт з військовослужбовцями одного з науково-дослідних центрів ЗС України. Його метою було отримання від останніх, за грошову винагороду, відомостей щодо новітньої військової розробки – ракетного комплексу «Нептун».

Ворожого агента було затримано «на гарячому» при спробі передачі таємної технічної документації сучасного ракетного комплексу.

Як повідомляла група ІС, у Сєвєродонецьку на Луганщині попереджено вчинення терористичного акту завербованим агентом ФСБ Росії.

Інформація — одна з граней війни! Підписуйтесь на акаунт «Інформаційного спротиву» в Twitter — посилання на наші ексклюзиви, а також найрезонансніші новини України та світу

sprotyv.info

EXMO affiliate program