Суд відпустив педофіла на свободу: батько розбещував 3-річну доньку просто у лікарні

21 мая 2020 г. в 15:55

На момент скоєння злочину чоловікові було 42 роки, а його малолітній доньці лише 3 роки.

11 серпня 2019 року чоловік скоїв розпусні дії стосовно своєї дочки. Все це відбувалося в палаті однієї з міських лікарень. "Херсонські факти" з етичних міркувань не стануть описувати дії, які, можливо, здійснював зловмисник, але більш детальну інформацію можна знайти у вироку.

У той же день було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 156 КК України - розбещення неповнолітніх, вчинене батьком. 30 вересня 2019 року вже був готовий обвинувальний акт стосовно зловмисника.

На суді чоловік визнав свою провину і розповів, як усе відбувалося. При цьому, як наголошується в матеріалах справи, зловмисника "застукала" медпрацівниця цієї лікарні.

Суд визнав його винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 156 КК України і призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Правда, в тюрму він поки що не сяде: в результаті покарання змінили на 3-річний випробувальний термін.

Примітно, що довгий час зловмисник перебував під вартою. Однак, з грудня 2019 року він зі своїм адвокатом намагалися змінити дану міру запобіжного заходу на більш м'яку - домашній арешт. Головним його аргументом був той факт, що він хотів піклуватися про своїх дітей, кількість яких у матеріалах справи не уточнюється. 2 грудня 2019 року суд відмовив зловмисникові в задоволенні такого клопотання, проте 17 березня йому таки змінили запобіжний захід і до останнього часу він перебував під домашнім арештом. Чи жив він в одному будинку з потерпілою дитиною, в матеріалах справи не вказано.

EXMO affiliate program