Сусіди не чули пострілів: нові деталі вбивства на Соборності у Луцьку

17 января 2023 г. в 14:00

Біля тіл чоловіка і дружини, яких знайшли застреленими у квартирі на Соборності у Луцьку, виявили передсмертну записку. В поліції підозрюють вбивство і самогубство, що стали наслідком багаторічних сімейних конфліктів.

Про це журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомили у секторі комунікацій поліції Волинської області.

Кореспонденти телеканалу «Конкурент TV» з'ясували, що сусіди, які мешкають зовсім поруч із квартирою подружжя, пострілів не чули. У поліцію зателефонувала родичка загиблих.

Нагадаємо, у квартирі багатоповерхівки на проспекті Соборності у Луцьку знайшли тіла чоловіка та його дружини з вогнепальними пораненнями. 15 січня до поліції надійшло повідомлення про виявлення мертвим подружжя лучан. Тіла чоловіка та дружини були з вогнепальними пораненнями, поруч лежала рушниця. Як стало відомо згодом, ймовірно, хтось із подружжя убив іншого, а потім наклав на себе руки.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції, наразі слідчі встановлюють причини та обставини інциденту.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

EXMO affiliate program