Свято вдалося: через алкоголь і наркотики на Донбасі загинуло багато бойовиків

3 января 2018 г. в 08:37

На окупованих територіях Донецької та Луганської областей за два дні новорічних свят із власної необережності загинуло семеро бойовиків. Причинами смертей стало надмірне вживання алкоголю та наркотиків. Про це повідомив речник Міноборони Олександр Мотузяник.

Російське окупаційне командування не змогло втримати дисципліну у так званих 1-му та 2-му армійських корпусах в Донецьку та Луганську. Так, в ході святкування Нового року п’яний «військовослужбовець ДНР» під час сварки підірвав гранату. У результаті загинули четверо терористів, ще двоє осіб дістали поранення.

Окрім того, 31 грудня, загинули троє російських військовослужбовців. Вони у стані алкогольного сп’яніння використали несправний газовий балон для приготування їжі.

В свою чергу у Луганську бойовики вступали у конфлікт із місцевими. Зокрема, терористи побили кількох чоловіків, оскільки вважали, що вони порушили правила використання піротехнічних засобів поблизу «військової частини».

Також стало відомо про самогубство російського військового, яке сталося під впливом наркотиків.

- У новорічну ніч бойовик з 2-го армійського корпусу під впливом наркотичних речовин скоїв суїцид. За вказівкою командування, його було звільнено попереднім числом – 28-м грудня, – повідомив Мотузяник.

press-centr

EXMO affiliate program