Так тікали, що перевернулися: Окупантів розчавило перевернутим бронеавтомобілем (відео)

31 октября 2022 г. в 11:00

В мережі з'явилося відео, як на невідомій ділянці фронту окупантам прийшлося тікати від наступу ЗСУ.

Про це повідомили у Телеграм-каналі STERNENKO.

На кадрах відеозапису, окупанти поспіхом збираються зі своїх позицій. Не маючи достатньої кількості техніки, вони вимушені напхом набиватися у бронеавтомобіль та сідати на його дах, який не призначений для перевезення людей.

Гублячи особовий склад та кидаючи людей, окупантам вдалося від'їхати від своїх позицій. Але їх подорож закінчилась надто швидко.

Набравши чималу швидкість з видимим перевантаженням, багатотонний автомобіль став майже некерований.

Окупанти тікали на такій великій швидкості, що в одного з бойовиків злетів капелюх.

З відео не зовсім зрозуміло, чи водій отримав поранення та втратив керування чи просто не впорався з керуванням важкого автомобіля з перевантаженням.

Згодом, авто пішло у занос та вже через секунди екіпаж, який сидів на даху авто - злітав з нього та потрапляв під колеса. В кінці втечі окупантів, авто потрапило до канави та перевернулося причавивши собою весь особовий склад, який сидів зверху.

Наприкінці відео, ще можна почути тяжкі муки окупантів від отриманих ними травм, але аналізуючи кількість голосів в кінці відео та видиму кількість на початку, можна припустити, що майже всі загинули.

Певно, пощастило тим, хто опинився всередині авто, але через надмірну завантаженість авто, люди могли бути не пристебнуті та отримати тяжкі травми або травми несумісні з життям в ході "сальто" автомобіля в канаву.

Повне відео від початку втечі:

news.uaportal.com

EXMO affiliate program