"Тебе розстріляють": працівник одеського вузу накинувся на журналістку (відео)

23 января 2020 г. в 19:25

В Одесі охоронець "Державної академії Будівництва і Архітектури" погрожував розправою журналістці, яка знімала сюжет про стан пожежної безпеки у цьому виші.

Як повідомляє УСІ, інцидент стався під час зйомок проекту, в якому журналісти намагаються з'ясувати, наскільки небезпечно вчитися в Одесі.

При цьому в дев'ятиповерховому корпусі будівельної академії вдалося знайти тільки два вогнегасники та жодного пожежного рукава.

На питання журналіста, де шукати пожежні рукави, які повинні знаходитися в пожежному крані, вахтер викликала охорону. Прибулий "сек'юріті" спочатку намагався вигнати оператора і журналістку з корпусу, а після цього зірвав з репортера посвідчення і відмовився його віддавати.

Повернути документ вдалося тільки після виклику поліції на місце події. Повертаючи посвідчення, охоронець заявив, що переписав і віддав керівництву все дані журналістки і обіцяв, що "особисто (її – Ред.) розстріляють".

Крім того, охоронець хамив патрульним, які приїхали на виклик, стверджуючи, що знімати у виші преса може тільки після узгодження з адміністрацією.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program