Tesla Model 3 «втратила» заднє скло під час руху: відео

21 февраля 2021 г. в 18:40

Інцидент зняла на відео власна камера електромобіля.

Останнім часом власники частенько скаржаться на різні дефекти автомобілів Тесла. На цей раз проблема торкнулася стекол. Далеко не першою потерпілою стала Джулі МакКуен. Вона повідомила про те, що заднє скло її електрокара відвалилося і розбилося прямо під час їзди по шосе. Примітно, що те, що сталося виявилося на відео, записаному бічною камерою безпосередньо Model 3.

На ролику видно, як Джулі рухається по трасі на відносно невеликій швидкості. Раптово у її автомобіля відвалюється заднє скло з лівого боку і розбивається об дорожнє покриття. На щастя, траса була напівпорожньою, і інші учасники руху зуміли об’їхати перешкоду.

Сама МакКуен розповіла, що перед тим, що трапилося вона почула якийсь тріск і почала перебудовуватися для зупинки на узбіччі, щоб з’ясувати причину, але не встигла. Автомобіль наїхав на купину і скло просто випало на дорогу, змусивши маневрувати Kia Sorento, який рухався позаду.

Після того, що сталося жінка поспішила в сервісний центр Tesla, але встановити скло по гарантії там відмовилися, припустивши, що вона просто побувала в ДТП. Після показаного співробітникам відео, всі сумніви були розвіяні. Правда, заміна скла замість двох годин зайняла чотири.

Відзначимо, що це далеко не перший подібний випадок. Раніше власники електрокарів Tesla вже повідомляли про задні стекла, які лопаються на стоянці або при їзді на невеликій швидкості. У компанії обіцяли розібратися з тим, що могло стати причиною того, що сталося.

mashyna.com.ua

EXMO affiliate program