Тільки рашисти на риболовлі: який вигляд має спорожніла Кирилівка в окупації (відео)

18 мая 2023 г. в 10:30

Унаслідок повномасштабного вторгнення РФ в Україну всі курорти на березі Азовського моря опинилися в тимчасовій окупації.

"Звільнена" Кирилівка, де раніше в цей період вирувало щасливе життя, тепер немов вимерла. На дорозі в курортному селищі спостерігається практично повна відсутність автомобілів. Розташований у Кирилівці аквапарк цього року, імовірно, не відкриється, і "дельфінарій", природно, теж закрито.

Зараз на території Кирилівки в Запорізькій області бази відпочинку не працюють, їх перетворили на казарми і місця дислокації ворожої військової техніки. Загалом у курортному селищі захоплено приблизно 250 баз відпочинку і готелів, частина з них розграбована, а в частині живуть російські військові. Ринку в курортному селищі немає, а пляжі - безлюдні.

Така нинішня реальність колись улюбленого курорту. На відео, яке з'явилося в мережі, видно, що тут залишилися тільки рибалки. Причому багато хто з них у військовій формі.

Мелітопольці з нетерпінням очікують, коли селище знову буде під жовто-блакитним прапором. Тоді й медузи не завадять влаштувати там грандіозний відпочинок.

ria-m.tv

EXMO affiliate program