Тимошенко розповіла про перебіг захворювання (видео)

2 сентября 2020 г. в 18:50

А тим часом лідерка парламентської партії «Батьківщина», Юлія Тимошенко, зробила першу заяву після свого захворювання на коронавірус. Політикиня повідомила, що на сьогодні їй вдалося пережити найважчий кризовий період хвороби.

Переконує, вже частково починає повертатися до звичного життя. У публікації в соцмережі Тимошенко висловила слова подяки усім тим, хто її лікував, а також хто піклувався про неї цей час. У важкому стані через коронавірус вона знаходилась два тижні. І саме цей період, наголошує Тимошенко, дав їй змогу переконатися в тому, що її оточують вірні люди, кому її життя не байдуже.

"Іноді я думаю, що я багато чого в житті програла... Але зараз я зрозуміла, що це не так. Не так, тому що у мене є найцінніше, що може бути у щасливої людини - це ви, мої рідні, мої друзі, мої однодумці і мої опоненти, люди, які близькі мені по духу, з якими я знайома все життя, або з якими я не знайома зовсім, люди, які по-справжньому небайдужі мені і яким по-справжньому небайдужа моя доля", - зазначила Тимошенко.

pravdatut.ua

EXMO affiliate program