"Точкове вогневе ураження": українські армійці знищили на Донбасі станцію наземної розвідки ворога – відео

27 июня 2020 г. в 09:18

Цю переносну станцію наземної розвідки на тимчасово окупованих російськими найманцями територіях неодноразово фіксувала спеціальна моніторингова місія ОБСЄ.

Українські військові 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила знищили на Донбасі переносну станцію наземної розвідки ворога ПСНР-8 "Кредо-М1" російського виробництва. Про це йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці 24 ОМБр імені короля Данила.

У повідомленні йдеться про те, що у смузі відповідальності бригади противник тривалий час використовував новітню ПСНР-8 "Кредо-Мрозвідк1" виробництва РФ. Вона дозволяла ворогу не тільки автоматично виявляти і визначати координати наших технічних засобів та підрозділів, а й вести точне коригування артилерійського вогню по них. Саме за допомогою цієї станції російські найманці здійснювали прицільні обстріли позицій ЗСУ.

Армійці розповідають, що цю переносну станцію наземної розвідки на тимчасово окупованих російськими найманцями територіях неодноразово фіксувала спеціальна моніторингова місія ОБСЄ та в своїх звітах засуджувала факти постачання Росією сучасної зброї на Донбас.

"Завдяки мужності особового складу та їх вмілим і злагодженим діям, воїнам вдалось виявити місце розташування корегувальників та нанести точкове вогневе ураження по позиції ворога пострілом з ПТКР та знищити її. Результат виконання бойового завдання бійці зафіксували на відео", – йдеться в повідомленні.

5.ua

EXMO affiliate program