ТОП 9 кращих компаній у різних галузях України. Працюйте з професіоналами

8 октября 2020 г. в 13:33

ТОП 9 кращих компаній у різних галузях України. Працюйте з професіоналами.

У сучасному світі дуже легко знайти потрібну інформацію, користуючись Інтернетом. Але для цього знадобиться перебрати безліч сайтів, відвідати тематичні ресурси чи форуми. Вибір компанії, до якої звернеться споживач чи покупець – відповідальний крок, адже стосується фінансових витрат на придбання товару чи отримання послуги.

Що працює найкраще у сфері отримання позитивного іміджу і, як наслідок, залучення нових клієнтів? Думаєте, реклама? Ні! За даними маркетингових досліджень найбільшу кількість потенційних клієнтів приводить рекомендація. Так, добра рекомендація дійсно творить дива. Це працює у багатьох сферах, починаючи від послуг краси, закінчуючи ремонтом квартири чи покупки авто.

Тож і компанії, що працюють на тому чи іншому ринку, дуже зосереджені на схвальних відгуках та рекомендаціях від свої клієнтів. Наразі широко розповсюджена думка, що вигідніше максимально задовольняти та утримувати свого постійного клієнта, ніж знайти та привернути увагу нового.

Для полегшення пошуку та вибору компанії будь-якої сфери існують спеціальні рейтинги, як от іміджовий портал «ТОП9-народний рейтинг», де зосередились кращі представникі ринку в Україні. На веб-сторінках «ТОП9-народний рейтинг» можна побачити одних з кращих операторів будь-якої сфери підприємництва. Шукайте кращі стоматології чи ветеринарні клініки, кращі станції з обслуговування авто чи школи раннього розвитку малечі, кращих спеціалістів по виробам з натурального каменю чи шлюбні агенції – на порталі більше тисячі компаній.

«ТОП9-народний рейтинг» має власний аналітичний відділ, який працює над пошуком та відбором кращих компаній, які достойно представляють свою сферу. Залучено десятки спеціалістів, що збирають інформацію про компанії з відкритих джерел, послуговуються соцмережами та реальними відгуками клієнтів. Все це робиться для того, щоб представити максимально професійних представників різних галузей.

Що отримує відвідувач порталу «ТОП9-народний рейтинг»?

Зручність та швидкість. Не потрібно витрачати години пошуків компаній, робити порівняння та гуглити відгуки. Це все (та багато іншого) вже зроблено за вас. Портал «ТОП9» прискіпливо відібрав кращих представників ринку, щоб спростити вибір для кожного споживача.

Просто перейдіть на сайт будь-якої компанії з 9-ти, і ви не помилитесь – кожна з них надійна та професійна.

Що отримує компанія-учасник «ТОП9-народний рейтинг»?

Детальні умови участі на порталі описані на самому веб-сайті. Будь-яка компанія, що працює у своїй сфері, може подати заявку на участь у рейтингу. Якщо вона відповідає вимогам порталу, то буде розміщена на його сторінках у відповідній рубриці. Окрім активного посилання на власний сайт та постійний трафік, кожна зареєстрована компанія отримує іменний сертифікат, який засвідчує її високий професійний рівень.

сертификат

«ТОП9» було започатковано вже більше 10-ти років тому, але минулого року було створено ре дизайн та частково ребрендинг – згідно з побажаннями користувачів та учасників. Тому зараз представлено нову, кращу та зручнішу версію «ТОП9-народний рейтинг» - для вдалих співпраць та максимального задоволення покупців та споживачів України.

Віддайте перевагу кращим компаніям, що розміщені на сторінках порталу. Зекономте свій час, гроші та нерви, адже портал «ТОП9-народний рейтинг» вже подбав про дев’ятку найдостойніших представників у всіх галузях.

EXMO affiliate program