Трагедія в елітному комплексі Києва: у басейні потонув чоловік – подробиці

6 августа 2023 г. в 16:50

У Києві в елітному заміському закладі "Osocor Residence" загинув чоловік. Врятувати його намагались відпочивальники, бо у комплексі не виявилось лікаря. Трагедія сталась вчора, 5 серпня.

Як повідомили у Telegram-каналі "Київ Оперативний", загиблий приїхав у заміський комплекс з дружиною та двома дітьми. У якусь міть у воді йому стало зле й чоловік почав тонути. Відвідувачі "Osocor Residence" кинулись на допомогу та витягли його з басейну. Люди викликали "швидку" та робили масаж серця.

Працівники закладу не змогли надати допомогу потопельнику. У комплексі не виявилось ні лікарів, ні рятувальників. Що стосується швидкої допомоги, то, як говорять свідки трагедії, вона їхала на виклик майже 20 хвилин. Лікарі лише констатували смерть чоловіка.

За словами відпочивальників комплексу, екіпаж поліції й зовсім дістався елітного закладу тільки за 40 хвилин після повідомлення. Зазначається, що як тільки тіло загиблого чоловіка поклали у пакет, у закладі відразу ввімкнули музику й почали далі насолоджуватись відпочинком.

На цей час у "Osocor Residence" не прокоментували трагедію. На офіційних сторінках комплексу немає навіть згадки про інцидент та висловлень співчуття родині загиблого. Також невідомі дані чоловіка, який загинув. Чекаємо на додаткову інформацію.

informator.ua

EXMO affiliate program