"Треба вбити всіх носіїв української ідеї": у Росії розмріялися про знищення 2 млн українців. Відео

13 мая 2023 г. в 09:00

Неадекватність російських пропагандистів сягнула краю. Так, українофоб Антон Красовський та уродженець Маріуполя, російський співак та журналіст Акім Апачев розмірковували про винищення 2 млн українців.

Такі думки прозвучали в ефірі російського медіа. Так, Апачев заявив, що в Україні необхідно знищити всіх носіїв національної ідеї, число який, на його думку складає 10%.

У відповідь на це, Красовський, який раніше казав, що треба "топити та спалювати промитих українських дітей", почав розпитувати Апачева:

"Ось ти зараз сказав: треба вбити 2 мільйони українців", – сказав Красовський.

"Я цього не казав" – відповів Апачев.

"Ти сказав: треба вбити 10% (українців. – Ред.)" – стверджує далі Красовський.

"Треба вбити всіх носіїв української ідеї. Якщо зараз Білецького (засновника полку "Азов". – Ред.) сюди посадить, він за 2 хвилини стане справжньою російською людиною, згадає все", – заявив пропагандист Апачев.

Так на думку російського співака, який зняв цинічний кліп на руїнах "Азовсталі", окупанти в Україні мають вбити ще 50 тисяч людей.

"Там зараз немає такого населення. Я думаю, не так багато, тисячі ще 50 вбити, і все" – заявив Апачев.

Зазначимо, що Акім Апачев, як відомо, є українцем, який виступив на боці російської армії. У РФ він відомий як військовий кореспондент та музичний виконавець, який створював пісні про окупований Донецьк і поширював пропаганду.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program