Три авто загорілось, 4 людей загинули: на Хмельниччині фура розчавила мікроавтобус і легковик (фото, відео)

15 мая 2021 г. в 17:20

На Хмельниччині поліція з'ясовує обставини ДТП із загиблими за участю трьох транспортних засобів. За даними Сектора комунікації поліції Хмельницької області, у аварії ймовірно загинуло 4 особи.

"Аварія сталася сьогодні, 15 травня, близько 07:00 години ранку на автодорозі "Житомир — Чернівці" поблизу с. Веселівка Хмельницького району. За попередніми даними, водій вантажного автомобіля DAF з причепом виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним мікроавтобусом Mercedes Sprinter та легковим автомобілем Opel Combo. Причіп вантажного автомобіля перекинувся, притиснувши Mercedes і Opel. У результаті зіткнення усі транспортні засоби зайнялися", - йдеться у повідомленні.

Рятувальникам вдалося локалізувати пожежу, після чого слідчо-оперативна група змогла приступити до огляду місця події.

Працівники поліції вживають заходи по встановленню осіб водіїв та можливих пасажирів автомобілів Mercedes і Opel, які загинули внаслідок ДТП. За попередніми даними загиблих четверо.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України — Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Водій вантажного автомобіля затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розслідування триває.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program