Тричі зґвалтував 13-річну дівчинку: на Прилуччині судитимуть 25-річного чоловіка

20 января 2022 г. в 06:40

На Прилуччині прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 25-річного мешканця Ічнянської територіального громади, якого підозрюють у зґвалтуванні 13-річної дівчинки, пише Прилуцька окружна прокуратура на сайті Прилуцької міської ради.

25-річного мешканця Ічнянської територіального громади обвинувачують у вчинені злочину, передбаченого ч. 4 ст. 152 та ч. 6 ст. 152 КК України –зґвалтування малолітньої дитини.

Встановлено, що обвинувачений, використовуючи безпорадний стан дитини, усвідомлюючи її малолітній вік та використовуючи свою фізичну перевагу упродовж липня - вересня 2021 року тричі вступив у статеві зносини з 13-річною дівчинкою.

Судовий розгляд кримінального провадження здійснюватиметься Ічнянським районним судом.

Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає покарання у виді 15 років позбавлення волі або довічного позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не можу бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

EXMO affiliate program