"Тріск скальпа": у TikTok набирає популярність новий небезпечний тренд. Відео

12 октября 2021 г. в 15:20

У популярній соціальній мережі TikTok з’явився новий тренд, який експерти вже встигли назвати чи не найнебезпечнішим. На ньому люди зривають одне одному клаптик волосся, що називається “тріск скальпа”.

У новому тренді немає прихованих хитрощів, наприклад, для краси. Справа у тому, що користувачі просто намагаються створити дивний звук. Для цього вони накручують на руку клаптик волосся та намагаються з силою вирвати його, щоб створити характерний звук від скальпа.

Такі відео вже набирають по декілька мільйонів переглядів та сотні тисяч лайків. Деякі кажуть, що хотіли б спробувати повторити тренд, однак інші зазначають, що це вкрай небезпечно.

Наприклад, пластичний хірург Ентоні Юн з Детройта, який створює безліч пов'язаних з медициною роликів, заявив, що характерний тріск, коли ви тягнете за шкіру голови - це шматочок м'якої тканини, з'єднаний зі шкірою голови, який відходить від черепа, званий апоневротичним галеєм. За словами інших лікарів, такі дії можуть розірвати шкіру голови зсередини та викликати значну кровотечу.

novyny.live
EXMO affiliate program