"Це був тролінг": командувач ЗСУ прокоментував заяву про "проїхатися на танку по Арбату" (відео)

27 сентября 2021 г. в 09:30

В одному з інтерв'ю Залужному поставили запитання від однієї з глядачок програми про те, чи хотів би головнокомандувач ЗСУ проїхатися танком на московській Красній площі на, що він відповів: "Напевно, так".

Раніше головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що хотів би проїхатися танком на Красній площі і Арбаті. Однак, згодом в інтерв'ю "Радіо Свобода" командувач пояснив, що понад усе він хоче, щоб окуповані території України нарешті були вільними й назвав свою заяву про Арбат "тролінгом".

Більше, звісно, це був тролінг. І я відповів саме так, як хотіла би, мабуть, почути і Яніна Соколова. Мені хотілося б, щоб звільнили наші окуповані території, щоб Крим і Донбас стали українськими, щоб там замайоріли наші прапори, щоб закінчилася війна. Оцього мені хочеться перш за все. Якщо для цього врешті-решт прийдеться щось зробити... - зазначив Залужний.

Окрім цього генерал-лейтенант наголосив, що його справжньою мрією є звільнити окуповані території і, щоб Крим та Донбас стали українськими. Щоб на тих територіях замайоріли українські прапори, і закінчилася війна.

EXMO affiliate program