«Це може бути світова війна», — повний виступ Верховного головнокомандувача ЗСУ про загрози Росії (Відео)

15 мая 2021 г. в 10:10

Загроза нового військового вторгнення Росії в Україну не минула.

Про це сьогодні Президент України Верховний головнокомандувач ЗСУ Володимир Зеленський під час свого “Україна 30. Безпека країни”.

Зеленський наголосив, що Україна за 7 років військової агресії Росії зрозуміла: слід бути постійно готовую відбити наступ ворога. Саме це лягло в основу “Стратегії національної безпеки і оборони України”.

«Ми продовжуємо стримувати військову агресія і укріплюємо свій бойовий потенціал», — наголосив Зеленський.

Верховний головнокомандувач ЗСУ підкреслив, що Україні із західними союзниками у квітні цього року вдалося не допустити нової військової агресії РФ, коли Росія стягнула свої війська до кордонів України. Однак, наголосив Володимир Зеленський, небезпека нового російського вторгнення не минула остаточно, хоч зараз вона і знизилась.

За словами Президента України, від кордонів України відійшли 3,5 тисячі російських військових, які були передислоковані в окупований РФ Крим.

«Іншого відходу ми не побачили», — сказав Володимир Зеленський.

На думку Президента України, влітку і восени цього Росія попри збереження своїх військ біля кордонів нашої країни також не посміє піти на нову військову агресію проти України.

«Це може бути світова війна», — так охарактеризував потенційну ситуацію з новим військовим вторгненням Росії в Україну Верховний головнокомандувач ЗСУ.

Більше — у повній версії виступу Володимира Зеленського на форумі «Україна 30. Безпека країни» та спілкуванні з журналістами у відео

newsyou.info

EXMO affiliate program