Турист із США, який зробив селфі, впав у кратер Везувію (відео)

17 июля 2022 г. в 12:35

У суботу 9 липня в Італії 23-річний американський турист упав у кратер вулкана Везувій. Намагаючись зробити селфі, його телефон випадково впав. Потім він упав, намагаючись дістати його.

Інцидент стався у суботу на стежці, забороненій для відвідувачів на вершині Везувію. Намагаючись зробити селфі, 23-річний американський турист, який приїхав з трьома членами сім'ї, випадково впустив свій смартфон у кратер, повідомило італійське ЗМІ Corriere delle Sera.

Однак замість того, щоб залишити його там, молодик вирішив піти і забрати його. Але потім він втратив рівновагу і впав на кілька метрів у кратер.

На щастя для нього, провідники з вулкана незабаром помітили невелику групу на вершині і змогли втрутитися, спустившись униз, щоб допомогти йому вилізти назад. Потім до них приєдналися поліцейські та гірський рятувальний вертоліт.

У результаті молодик відбувся лише незначними травмами: ударами рук, ніг та спини. Більше страху, ніж шкоди. Однак Везувій, висота якого становить 1 281 метр, знаходиться на глибині 300 метрів, і падіння з такої висоти могло б мати серйозні чи навіть смертельні наслідки.

EXMO affiliate program