У Криму за рік викрадено 7 авто «Тойота Ленд Крузер Прадо» - усі джипи з одного автосалону. Збіг?

13 сентября 2011 г. в 18:44

Жоден джип досі не знайдено. Усі джипи купувалися у одному автосалоні, там же проходили техогляд. Крім того, більшість машин придбані у кредит. У міліції ці факти вважають збігом обставин. Кажуть, що «Тойоти» користуються популярністю у викрадачів. Проте власники, які залишились без джипів, підозрюють у злочині всіх: від продавців до правоохоронців.

17.jpg

Во время кризиса каждый задает себе вопрос куда вкладывать деньги при дефолте , - одни приобретают недвижимость, другие решаются на приобретение нового надежного авто, третие вкладывают в банк. Но, как правило, каким был правильным выбор при вопросе куда вкладывать деньги при дефолте, показывает время.

ВІКТОРІЯ МАРЧЕНКО – ШУКАЄ СВОЮ ТОЙОТУ ПРАДО: В день угона она стояла на вот этой платной стоянке. И на момент угона в нашем автомобиле не было бензина, то есть за нашей машиной ехала уже машина сопровождения. Усі крадені Тойоти куплені в Сімферополі, Ялті і Севастополі. Збіг обставин чи серія угонів – міліція за першу версію, а водії – за другу. Виявляється, джипи з одно й того ж автосалону. ДМИТРО СОКОЛ – ШУКАЄ СВОЮ ТОЙОТУ ПРАДО: Мы, как и другие пострадавшие, машину приобретали в городе Симферополе: улица Данилова, и обслуживание автомобилей происходило там же. У Миколи Тойоту вкрали, поки він був у магазині. Іномарку не врятувала навіть дорога сигналізація. В автосалоні взагалі не захотіли говорити ні про крадені машини, ні про те, що всі іномарки купувалися саме тут. Керівництво каже: їхні працівники чесні і красти не можуть. ІРИНА – НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ РЕАЛІЗАЦІЇ МАШИН АВТОСАЛОНУ: В данном случае сомневаться в нашей компании, в наших работниках однозначно никаких оснований нет. ШУКАЄ МАШИНУ, ЯКУ В НЬОГО ВКРАЛИ: На салон я не грешу. Ну, солидный салон не будет портить свою репутацию. Это работала какая-то организованная группировка. Обслуживался я в частных СТО, скорее всего, информацию они получили, наверное, в тех органах, где регистрируются автомобили. У міліції не хочуть навіть припускати, що працівники автосалону уганяють іномарки, кажуть – в наш час Тойоти крадуть по всій Україні, з початку року не стало вже півсотні джипів. Правоохоронці думають, що це справа рук одного й того самого злочинного угруповання. АНАТОЛІЙ МИСЮРА – ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА ГУ МВС УКРАЇНИ В КРИМУ: Преступники организовали группу, отслеживают людей и совершают угоны данных машин». Есть определенные наработки, я думаю, что совместно с МВД - злодеев мы задержим. Версія міліції така - іномарки або продають по запчастинах, або ж переоформлюють і реалізують вже з новими номерними знаками. У ДАІ говорять вони тут ні до чого. Крадені джипи вони шукають, як можуть.. МИКОЛА ГЛАДЮК – ІНСПЕКТОР СЕКТОРА ПРОФІЛАКТИЧНОЇ РОБОТИ УДАІ В КРИМУ: На въездных постах у нас инспектора останавливают, работают по машинам такой марки – сверяют номера кузова и агрегатов с записями в техпаспорте, пробивают по базам «Угон» и «Розыск». Але водії не вірять в успіх міліції. Кажуть – Тойоти масово крадуть з початку року і жодну з них і досі не знайшли. ДМИТРО СОКОЛ – МАВ ТОЙОТУ: Машины угонялись на заказ, конкретный, ясный, четкий заказ.

За кожну з Тойот водії віддали понад 60 тисяч доларів.

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

Источник: kriminal.tv

У Криму за рік викрадено 7 авто «Тойота Ленд Крузер Прадо» - усі джипи з одного автосалону. Збіг?

EXMO affiliate program