У Бахмуті прикордонники з гранатометів "рознесли" схованку "вагнерівців", — ДПСУ (відео)

29 марта 2023 г. в 14:00

Як розповіли у відомстві, найманці засіли в одній із будівель та вели звідти прицільний вогонь по українських захисниках.

Бійці Луганського прикордонного загону знищили місце дислокації найманців ПВК "Вагнер" у місті Бахмут Донецької області. Про це у вівторок, 28 березня, повідомили у пресцентрі Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Українські захисники вступили у ближній бій з окупантами в одному із кварталів охопленого боями міста. Найманці ПВК "Вагнер" засіли в одній із будівель, звідки вели прицільний вогонь зі стрілецької зброї по прикордонниках.

Воїни Луганського загону за допомогою ручних гранатометів знищили будівлю. Про втрати окупантів не повідомляється.

Битва за Бахмут

Згідно з ранковим зведенням генерального штабу Збройних сил України від 28 березня, на Бахмутському напрямку росіяни продовжують штурмові дії міста Бахмут. Крім того, окупанти намагаються прорвати позиції Сил оборони України в районі населених пунктів Оріхово-Василівка, Богданівка, Іванівське та Озарянівка. Обстріляли Васюківку, Григорівку, Міньківку, Оріхово-Василівку, Новомаркове, Бахмут, Предтечине, Курдюмівку, Озарянівку, Дружбу та Майорськ Донецької області.

focus.ua

EXMO affiliate program