У Бахмуті збили Су-24 вагнерівців: відео бомбардувальника у вогні та льотчика під парашутом (відео)

16 марта 2023 г. в 09:00

Бійці 93 бригади Збройних Сил України знищили вранці 15 березня російський бомбардувальник Су-24: це сталося в Бахмуті Донецької області. Офіційного повідомлення від Повітряних сил та бригади поки немає, автентичність ролика "підтвердив" глава Офісу президента Андрій Єрмак, виклавши його у себе в Telegram.

"Бачили б ви ту радість хлопців після влучення", – пише Telegram-канал umftteam, який першим об 11:39 виклав ролик з бомбардувальником окупантів, що палає на землі.

У кадрі не показано момент ураження літака: ролик починається з вибуху на землі після падіння борту.

На парашуті поруч спускається один із членів екіпажу. Другого (у Су-24 літають двоє) не видно. У цей час з місця вибуху розлітаються авіаракети, які горять.

Джерело LIGA.net серед військовослужбовців, які воюють в районі Бахмута, підтвердило падіння ворожого літака, але не змогло назвати, який саме літак було збито.

Пропагандисти окупантів пишуть, що це нібито був літак російської державної терористичної Групи Вагнера.

Дповнено: У Сухопутних військах підтвердили: "93 ОМБр приземлила навіки ворожий кацаполіт, ймовірно Су-24. Бахмутський напрямок".

Десята окрема гірсько-штурмова бригада ЗСУ показала, як ворожий бойовий літак зникає з радарів над Бахмутом. Невідомо, чи йдеться про Су-24:

EXMO affiliate program