У Черкасах водій збив жінку, затягнув у салон авто і намагався втекти від поліцейського — відео

16 ноября 2019 г. в 13:24

У Черкасах водій Mercedes збив жінку, після чого затягнув її в авто і намагався втекти.

Про повідомляє обласна поліція.

У п'ятницю, 15 листопада водій автомобіля Mercedes з іноземною реєстрацією, рухаючись на великій швидкості по вулиці скоїв наїзд на жінку.

В результаті постраждалу підкинуло на кілька метрів вгору, бампер автомобіля розсипався, а передня частина була деформована.

Потім водій вискочив з машини, затягнув потерпілу на заднє сидіння і почав збирати уламки транспортного засобу. Очевидці кинулися до нього. Чоловік сів у авто і швидко поїхав з місця злочину.

Однак, свідком аварії став працівник поліції, який почав переслідувати зловмисника, подаючи сигнали фарами, жестом руки і сигналом автомобіля. Обігнавши Mercedes, поліцейський почав пригальмовувати, намагаючись зупинити порушника. Той, в свою чергу, об'їжджаючи автомобіль поліцейського навмисне скоїв зіткнення з ним.

До автомобіля зловмисника підбігли свідки ДТП і щоб уникнути самосуду поліцейський огородив чоловіка і викликав на місце колег і лікарів.

Постраждалу в украй важкому стані доставили в реанімацію.За даним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження передбаченого статтею 286 Кримінального кодексу України.

nv.ua

EXMO affiliate program