У Чернігові на виставці зброї хлопчик вистрілив із гранатомета: поранено восьмеро людей

4 сентября 2022 г. в 10:02

У Чернігові в історичній частині міста, на Валу, 3 вересня біля 13:30 пролунав вибух. Про це повідомляє Суспiльне. Внаслідок події отримали поранення вісім людей, з яких четверо — діти. Одна дитина у тяжкому стані перебуває у реанімації.

За даними Чернігівської міської ради, нещасний випадок стався біля мистецького обласного музею ім. Галагана у суботу, близько 13.30. Після пострілу протитанковий снаряд потрапив у дах одного із приватних будинків.

Як повідомила в коментарі Суспільному речниця поліції області Наталія Слабеняк, цю справу буде розслідувати ДБР. Разом з тим, пресслужба Чернігівської міськради повідомляє у своєму Телеграм-каналі, що міськрада не давала дозволу на проведення виставки боєприпасів.

"Повідомляємо, що жодних офіційних дозволів на проведення цього заходу Чернігівська міська рада не надавала. А також не отримувала повідомлень про його проведення", - йдеться у повідомленні.

Міський голова Чернігова написав на своїй сторінці у Facebook, що травмувалися четверо дорослих і четверо дітей.

Як повідомила в коментарі Суспільному в.о. генерального директора дитячої обласної лікарні Тетяна Лебедєва, травмованих дітей шестеро. Один хлопчик у важкому стані.

EXMO affiliate program