У Чернівцях нетвереза водійка з дитиною в авто тікала від патрульних (ВІДЕО)

22 февраля 2021 г. в 20:40

Водійка з ознаками сп’яніння втікала від поліцейських, не зважаючи на те, що в салоні перебувала дитина

Вчора, приблизно опівночі, поліцейські помітили автомобіль Volkswagen. Водійка порушувала правила дорожнього руху та створювала аварійні ситуації. Про це повідомляє Патрульна поліція Чернівецької області, пише ІА АСС.

«Поліцейські одразу направилися за транспортним засобом. Однак вимогу про зупинку жінка проігнорувала та почала втікати. Інспектори через радіоефір передали орієнтування про транспортний засіб та напрямок його руху», - йдеться у повідомленні.

На допомогу патрульним направилися ще два екіпажі й вже за лічені хвилини авто вдалося зупинити. Під час спілкування патрульні помітили, що у водійки присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Повідомляється, що в салоні автомобіля перебувала дитина, яку мати своїми діями наражала на небезпеку. Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного жінка відмовилася в присутності двох свідків.

На водійку патрульні склали всі відповідні адміністративні матеріали. На місце події викликали родичів, які відвезли дитину додому.

EXMO affiliate program