У Дніпрі чоловік з рюкзаком Glovo вчинив стрілянину, є постраждалий

20 сентября 2022 г. в 23:35

У вівторок, 20 вересня, на вулиці Героїв Крут вистрілили в людину. Близько 12:30 очевидці почули приблизно 5 пострілів. Попередньо відомо, що стріляти міг чоловік з сумкою Glovo. Потерпілого поранено в руку.

За непідтвердженими даними, нападник стріляв з травматичного пістолета. Після цього він скрився на сірому Chevrolet. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

У Дніпрі на Героїв Крут стріляли, є постраждалий: поліцейські розшукують чоловіка з рюкзаком Glovo

Правоохоронці працюють на місці. Попередньо, поліцейські виявили авто на вулиці Короткій близько 13:40. Порушника в ньому не було, його все ще розшукують.

У компанії Glovo прокоментували інцидент. Заяву компанії приводимо нижче.

“Наразі компанія вивчає деталі інциденту та встановлює, чи є дана особа активним кур’єром платформи Glovo чи просто власником брендованого рюкзаку, який сьогодні можна придбати на таких відкритих маркетплейсах, як OLX. Якщо особа виявиться активним кур’єром, з нашого боку буде вжито всіх необхідних заходів щодо його відключення від платформи Glovo без можливості відновлення співпраці. Ми готові співпрацювати з правоохоронними органами з питань розслідування даної справи і надати необхідну інформацію, що сприятиме встановленню всіх обставин інциденту. Нагадаємо, що кур’єри є незалежними суб’єктами, які приєднуються і співпрацюють з платформою Glovo. Ми регулярно наголошуємо на необхідності дотримання правил взаємодії з платформою і в компанії діє система страхування життя та здоров’я підключених до платформи кур’єрів, а також третіх осіб у випадках виникнення відповідальності перед ними”, – пишуть представники Glovo.

EXMO affiliate program