У Дніпрі декана престижного університету викрили в крадіжці щебеню зі школи, відео

29 мая 2020 г. в 10:20

Чоловіка за крадіжкою помітила місцева жителька

У Дніпрі декана механіко-математичного факультету Дніпропетровського національного університету (ДНУ) імені Олеся Гочара помітили за крадіжкою щебеню з будівництва школи. Про це повідомляє видання "Dnepr News", посилаючись на відеозапис свідка події.

Нещодавно, мешканка житлового масиву Тополь зафіксувала на відео, як літній чоловік завантажував у багажник свого автомобіля декілька відер щебеню, які попередньо виніс з будівництва місцевої школи. Коли мешканка, звинуватила його в крадіжці і запитала чи не соромно йому, той почав лише виправдовуватися заявивши, що взяв трохи і по нужді.

От скажіть мені, будь ласка, вам не соромно за те, що ви робите? Ось подивіться, цілий багажник каменю, у нас роблять школу. Але дядькові на Citroen воно більше треба, це як називається? – каже свідок події.

Як пізніше з'ясувалося, літнім чоловіком виявився декан механіко-математичного факультету Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара (ДНУ) Олександр Хаминич. Згідно інформації, яка представлена на сайті факультету, його характеризують як кандидата фізико-математичних наук, професора, відмінника освіти України.

znaj.ua

EXMO affiliate program