У Дніпрі підлітки влаштували цинічну фотосесію на кладовищі і поплатилися: довелося вибачатися (відео)

8 апреля 2023 г. в 22:30

У Дніпрі підлітки влаштували цинічну фотосесію на одному з міських цвинтарів. Троє дівчат залазили на хрести та надгробні пам'ятники, роблячи при цьому фото та відео.

Фотосесія виявилася "успішною": після публікації відео та фото до батьків підлітків прийшла поліція, на них буде складено адмінпротоколи за неналежне виховання дітей. Про це повідомляють місцеві паблики та ЗМІ.

У Дніпрі три дівчинки віком 12-14 років влаштували фотосесію на одному з міських цвинтарів.

"Підлітки влаштували тусовку на цвинтарі. Дівчатка вилазили на пам'ятники і знімали все на відео. Поясніть своїм дітям, що це не круто", – пише "Х*йовий Дніпро".

Із закликом до батьків дівчаток взятися за їх виховання звернулися також автори каналу "Дніпро оперативний", де було розміщено відео, зняте підлітками.

Тим часом відзняті фото та відео самі дівчатка опублікували у соцмережах. Там його й побачили поліцейські

"Поліцейські ювенальної превенції встановили, що подія сталася 5 квітня на цвинтарі на вул. Березинська, місто Дніпро. З'ясувалося, що неповнолітні на відео – мешканки Дніпра у віці 12,13 та 14 років. Співробітники сектору ювенальної превенції Дніпровського РУП за участю батьків провели дітьми профілактичні бесіди", – повідомив дніпровський сайт gorod.dp.ua.

За даними видання, тепер щодо батьків дівчаток буде складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей).

obozrevatel.com

EXMO affiliate program