У готелі "Токіо Стар" в Одесі згоріли дівчина і хлопець з Києва

20 августа 2019 г. в 23:50

В одному з готелів Одеси «Токіо Стар» трапився смертельний пожежа. В результаті лиха загинули 9 осіб, 10 людей постраждали і перебувають у лікарні. І поки власника згорілого готелю затримали, експерти продовжують шукати справжню причину того, що сталося і встановлювати особи загиблих.

Все сталося вночі 17 серпня. Станом на 19 серпня поліцейські встановили особи шести загиблих. Про це повідомляє Інформатор

Двоє з них - жителі Одеської області (хлопець 2002 року народження і дівчина 2001 року. Ще двоє - кияни (хлопець 1995 року народження і дівчина 1996 року). Крім них, в готелі згорів 58-річний житель Дніпропетровської області та 73-річна громадянка Австралії . Ідентифікація осіб ще трьох загиблих, серед яких - одна дитина, тривають.

За результатами судово-медичного обстеження причина смерті всіх загиблих - отруєння продуктами горіння. Тому з усіх висунутих першочергових версій події робочої залишається версія про порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки.

Що стосується власника готелю, йому інкримінують порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей (стаття 270 частина 2 Кримінального кодексу України). Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Зараз інших підозрюваних в кримінальному провадженні немає.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program